Het is weer zover

Rozen, chocolade, afgeladen bioscopen en restaurants. Verliefde, en stiekem iets minder verliefde stelletjes. Vroeger was het niet meer dan een lief briefje onder de tafel doorgeven aan elkaar, flink blozen en dat was het dan wel weer, Heel puur en echt.

Waar het naar mijn idee ooit voor diende was om die leuke jongen of meid te laten weten dat je je een oogje op degene in kwestie had. Ik kan je vertellen dat de kaartjes met “ik vind je leuk” niet meer bestaan. Het is al gelijk “Ik hou van je” of “Ik ben stapelgek op je” Een beetje overdreven vind je ook niet? Dan schrik je pas iemand af! Waar is die goede oude tijd gebleven?

Nu zullen al die gelukkige koppels denken daar is die bitter single weer… Maar als je van elkaar houd of gewoon ontzettend verliefd bent, kun je dat iedere dag tegen elkaar zeggen. En heren, zomaar een bosje bloemen of spontaan uiteten is veel leuker dan op die verplichte veel te drukke Valentijnsdag. Toch?

Vorig jaar geschreven. Echter nu voelt het nog steeds het zelfde. Ik ben dan wel geen single meer. En bitter ja misschien was ik dat wel. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik opnieuw mag beginnen. Met een lieve vent. Van wie ik hou :)

(niet op Valentijnsdag gepost dus volledig legetiem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>